Otocur korvasuihke

Otocur-korvasuihke 30 ml

Otocur-korvasuihke on Suomessa tutkittu, kehitetty ja valmistettu korvakäytävien hoitovalmiste. Säännöllisesti käytettynä Otocur ennnaltaehkäisee korvavahatulpan muodostumista sekä toistuvaa korvakäytävän tulehdusta. Otocur hoitaa myös kuivaa ja kutisevaa korvakäytävää.

Korvakäytävän tukkivan vahatulpan on todettu aiheuttavan kuulon huonontumista, huimausta, kipua sekä tasapaino-ongelmia. Tukkiva vahatulppa on varsin yleinen ja hankala ongelma, jota perinteisesti hoidetaan liuotamalla ja mekaanisesti puhdistamalla. Usein toimenpide saattaa olla epämiellyttävä ja aikaa vievä. Otocur pehmittää tehokkaasti vahatulppaa, poistaa hellävaraisesti liiallisen vahan ja ehkäisee uuden vahatulpan syntymistä. 

Korvakäytävän tulehdus on usein toistuva ongelma erityisesti uimareilla ja lapsilla. Vesi ja bakteerit heikentävät korvakäytävän omaa suojamekanismiä ja altistavat tulehduksille. Otocur suojaa korvakäytävän herkkää ihoa tilanteissa, joissa korvan oma vahasuoja on tilapäisesti heikentynyt ja ennaltaehkäisee toistuvia korvakäytävän tulehduksia.

Otocur-korvasuihke on jojobaa sisältävä korvakäytävien hoitoöljy:

- Korvavahatulpan ennaltaehkäisyyn ja poistoon

- Korvakäytävän tulehduksen ennalta ehkäisyyn

- Kuivien ja kutisevien korvakäytävien hoitoon

Otocur-korvasuihke on kätevässä 30 ml pumppupulossa jossa on kätevä suutin,
minkä avulla suihketta on helppo annostella ja käyttää.

 

Hinta: 14,90 € (sis.ALV)

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palutusoikeus